marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk Vastgoedeigenaar

Marcel van Hooijdonk is geboren in 1972. In 1986 startte hij met de studie Vastgoedkunde aan de Hogeschool van Utrecht. Marcel is vandaag de dag dan ook werkzaam in de vastgoedsector. Hij is vastgoedeigenaar en is werkzaam als HR Manager.

Carrière

In 1992 ronde hij zijn studie Vastgoedkunde af. Hierna ging hij aan het werk als vastgoedeigenaar. Als vastgoedeigenaar koopt Marcel panden op. Deze verhuurd hij vervolgens door. Met het verhuren van deze kamers probeert hij de kosten zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk rendement te halen uit de panden die hij verhuurd. Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest in de vastgoedsector, heeft Marcel van Hooijdonk veel ervaring opgedaan. Dit maakt hem dan ook een geschikte kandidaat om advies te geven en begeleiden bij bouwprojecten, iets wat hij momenteel geregeld doet. Zo startte hij in 1999 als financieel controller bij Rüttchen. Rüttchen is een Mercedes Benz dealer. Eén van de grootste in Nederland.

Naast het werk in vastgoed en in de makelaardij, besloot Marcel aan de gang te gaan als HR-Manager. Dit deed hij in 2006 bij het bedrijf GasTerra. GasTerra is een groothandelaar in gas en is werkzaam in de stad Groningen. Zij leveren in binnen- en buitenland. Als HR-Manager verzorgt Marcel de personeelsbezetting binnen de organisatie.

Vrije tijd

Marcel van Hooijdonk is een echte carrièreman. Maar daarnaast is hij een echte levensgenieter. Dit doet hij samen met zijn vrouw waar hij al 20 jaar gelukkig mee is getrouwd. Hij heeft vele interesses, met name in de sportwereld. Hij is een uitstekende golfer die in 2008 de OPEN AMATEUR GOLF TOUR titel heeft gewonnen. Daarnaast houd hij van tennis en voetbal. Niet alleen is Marcel gek op sport, ook het theater staat bij hem hoog in het vaandel. Hier schrijft Marcel van Hooijdonk graag over op zijn persoonlijke website.

Geef een reactie