IvCB – Opgericht door Kevin Zuidhof

Veel organisaties hebben ondersteuning nodig op strategisch niveau op het gebied van Public Affairs en Public Strategy. Om deze organisaties te kunnen voorzien van ondersteuning en advies heeft Kevin Zuidhof het bedrijf IvCB opgericht. Dit is een Public Affairs bureau dat zich inzet voor bedrijven en organisaties om meer rendement te kunnen behalen met stakeholdermanagement en, uiteraard, Public Affairs.

Over IvCB

IvCB is de specialist op het gebied van Public Affairs, stakeholdermanagement, Public Strategy en strategische communicatie. Bedrijven en organisaties kunnen bij het bedrijf terecht voor advies omtrent de te voeren strategie richting politiek, media en maatschappij om hun doelstellingen te kunnen behalen. Verder zorgt IvCB ook voor de behartiging van belangen met een duurzaam resultaat. IvCB draagt bij aan positieversterking en autoriteit van haar klanten.

Bij IvCB staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Daarom zorgt het bedrijf ervoor dat alle medewerkers lid zijn van de Beroepsvereniging voor Public Affairs, kortweg BVPA. Kevin Zuidhof zelf is erelid van de BVPA en voormalig voorzitter. Alle werkzaamheden die de medewerkers van IvCB uitvoeren zijn conform het Handvest van de BVPA.

Kernwaarden

IvCB werkt enkel met de hoogste normen van integriteit, professionaliteit en vertrouwelijkheid. Ze zijn open over wie ze zijn, voor wie ze werken en welke belangen er door hun worden behartigd. Er wordt zeer adequaat en verantwoordelijk met klantgegevens omgegaan. Kevin Zuidhof en zijn collega’s stellen zich altijd respectvol op naar anderen en respecteren te allen tijde wet- en regelgeving.

IvCB en Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is managing director binnen IvCB. Hij is de expert op het gebied van Life Science & Gezondheidzorg. Hij geeft advies op strategisch niveau aan organisaties. Zijn advies geeft antwoord op vraagstukken rondom Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Affairs. Verder is hij onder andere werkzaam binnen de thema’s ‘automotive’, ‘chemie’, ‘duurzaamheid’, ‘energie’, ‘financiële dienstverlening’ en ‘non-profit’.

Kevin Zuidhof heeft verschillende managementfuncties in Public Affairs vervuld voordat hij IvCB oprichtte. Hij heeft meerdere jaren voor de Nederlandse overheid gewerkt, voordat hij het bedrijfsleven in stapte. Zo was hij in dienst bij France Telecom, Orange en KPN.

Naast bovenstaande werkzaamheden was hij tussen 2002 en 2007 voorzitter van de BVPA. Tegenwoordig is hij lid van het bestuur van de Nationale Hoorstichting. Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies bij ZerOrigIndia Foundation.