Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof

Over Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is oprichter en directeur van IvCB, een Public Affairs bureau in Den Haag. In zijn carrière heeft hij, al vanaf jonge leeftijd, verschillende leidinggevende functies mogen bekleden. Naast eerdergenoemde bedrijven heeft Kevin Zuidhof nog meerdere bedrijven en organisaties opgericht. Hij is geboren in 1971 te Emmen en is in 2003 getrouwd met zijn vrouw. Samen hebben zij twee kinderen van 10 en 13 jaar oud.

Jonge jaren

Kevin Zuidhof ging naar twee middelbare scholen. Hij ging naar zowel het GSG in Emmen, als RSG in Roermond. Na het behalen van zijn diploma volgde hij twee universitaire studies. Aan Radboud Universiteit te Nijmegen heeft Kevin Zuidhof Bedrijfskunde gestudeerd en succesvol afgrond. Daarnaast heeft hij Duitslandstudies gevolgd, waar hij zijn doctoraal voor heeft behaald.

Werkervaring

Zodra hij zijn studies had afgerond is Kevin Zuidhof direct het werkveld in gegaan en is begonnen met werken bij een onderzoeksbureau. Tijdens zijn carrière heeft hij verschillende functies in het bedrijfsleven bekleed. Hij was onder andere plv. Directeur Corporate Communications bij KPN. Ook heeft Kevin meerdere jaren gewerkt bij de overheid. Tijdens zijn periode bij KPN heeft Kevin Zuidhof veel ervaringen opgedaan en dit heeft ertoe geleid dat hij besloot om te gaan ondernemen. Door zijn werkzaamheden bij de overheid heeft hij veel ervaring op het gebied van Public Affairs opgedaan. Vervolgens heeft Kevin Zuidhof zijn wens om te ondernemen en zijn ervaring in Public Affairs samengevoegd en heeft hij IvCB opgericht. IvCB is de specialist op het gebied van Public Affairs, strategische communicatie, Public Strategy en stakeholdermanagement. Het internationale netwerk van het bedrijf reikt uit naar steden als Berlijn, Brussel, Londen en New York als gevolg van het Gold Affiliate partnerschap met het beursgenoteerde FTI Consulting.

Overwinningen, teleurstelling en prijzen

Kevin Zuidhof heeft veel overwinningen tijdens zijn carrière weten te behalen dankzij zijn brede werkervaring. Uiteraard heeft hij ook teleurstellingen moeten verwerken. Vaak heeft hij geprobeerd binnen verschillende bedrijven en organisaties vernieuwingen te realiseren, maar dit is niet altijd gelukt. Mede doordat hij hier de ruimte niet voor kreeg. Vaak zorgden deze belemmeringen er voor dat Kevin besloot dat het tijd was om het desbetreffende bedrijf weer te verlaten.
Verder is Kevin er trots op dat hij al op jonge leeftijd leidinggevende functies mocht vervullen. Daarnaast hij meerdere bedrijven opgericht en initiatieven gestart, waarvan een aantal nu nog steeds actief is. Kevin Zuidhof is erelid van de BVPA en de trotse winnaar van de Sponsor Award in de categorie ‘Maatschappij’.