Christiana Haude

Christiana Haude

Naam:  Christiana Haude
Geboortedatum:  12-10-1957
Huidige functie: Eigenaar van tandartspraktijk Bergschenhoek b.v.

Wie is Christiana Haude?

Christiana Haude is op 12 oktober 1957 in de hoofdstad van Roemenië, Boekarest, geboren. Zij is inmiddels enkele jaren woonachtig in Nederland, waar zij een eigen tandartsenpraktijk met succes runt. Zij is getrouwd met haar man en samen hebben zij één kind.

In Roemenië ging Christiana naar het Nikolaus Lenau Lyceum te Timisoara. Aan deze school heeft zij haar diploma behaald en vervolgens is zij door gaan studeren. Ze koost voor de studierichting ‘medicijnen en farmaceutica’. Deze studie volgde zij aan The Victor Babes University  en gaf haar het inzicht dat geneeskunde haar passie was. Zij besloot om tandheelkunde als specialisatie te kiezen. Hier heeft Christiana verder in doorgestuurd aan de Ludwig Maximilians Universiteit te München in Duitsland. Aan deze beide scholen heeft zij haar diploma behaald.

Christiana is sinds 1990 trots lid van Soroptimist International. Deze organisatie omvat 90.000 leden in 125 verschillande landen. Soroptimist International zet zich in voor het verbeteren van de vrouwenrechten wereldwijd.

De werkzaamheden en overwinningen

Na het afronden van haar studie in tandheelkunde wilde Christiana Haude ervaring op gaan doen binnen het vak van tandarts. Een eigen praktijk oprichten was haar grootste ambitie. Door hard te werken heeft zij dit voor elkaar gekregen en opende zij haar eerste tandartsenpraktijk in Duitsland. Nadat deze praktijk was opgericht en goed liep, besloot Christiana Haude dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met dit in gedachte en haar motto “elke dag met passie en plezier werken” in het hoofd is zij vertrokken richting Nederland. Zij heeft in Nederland ook een eigen tandartsenpraktijk opgericht en zij is nu de trotse oprichter en eigenaar van Tandartspraktijk Bergschenhoek. Op het moment van schrijven vervult zij hier de functie van administratie directeur. Uiteraard is zij ook nog werkzaam in haar praktijk als volwaarde tandarts.

Certificeringen

Om de beste kwaliteit aan haar patiënten te kunnen garanderen is Christiana Haude in het bezit van de benodigde certificaten. Zo heeft ze deelgenomen aan de Masterclass ‘Gerodontologie Basis’. Deze masterclass heeft zij succesvol afgerond en zij is nu dus in het bezit van het bijbehorende certificaat. Christiana heeft ook een certificaat ontvangen voor het afronden van de cursus Endodontic Hands-on Course. Van het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam heeft ze de Verklaring Stralingsdeskundigheid Niveau 5A/M in ontvangt mogen nemen. Naast deze uitgelichte certificaten heeft zij nog meerdere certificaten behaald, zoals ‘Mesotherapie I’, ‘Mesotherapie II’, ‘Esthetisch werken met composiet’, ‘Injection of Botulinumtoxin and Hyaluron Acid for Aesthetic Procedures’ en nog meer.