Joost Niederer

Joost Niederer ondernemer en Interim manager

Joost Niederer is geboren in 1977 in Goes. Hij is werkzaam als Interim Manager bij het door hem opgerichte bedrijf: Interim Control. Interim Control biedt interim management oplossingen. Daarnaast geven ze bij Interim Control advies op de volgende gebieden: Changemanagement, shared services, procesoptimalisatie, AO/IC en in-of outsourcing.

Joost Niederer en zijn studieloopbaan

Joost Niederer is een breed opgeleide man. Al toen hij nog maar een jonge jongen was, wist hij al wat hij wilde gaan doen. Hij wilde graag rechter of accountant worden. Om dit te kunnen bereiken koos Joost voor de opleiding Bedrijfseconomie. Maar na deze opleiding was het leren nog geen gedane zaak bij de heer Niederer. Hij besloot om nog een master te doen aan de Universiteit van Tilburg. Hierop volgde nog een master, namelijk Controlling. In zijn jeugd wilde hij al wat gaan doen met recht en dat is hij later ook gaan doen. Hij behaalde zijn derde master opleiding, ondernemings- en belastingrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2015 is hij nog gestart met Europees en constitutioneel Recht.

Carrière

Voordat Joost begon met zijn eigenbedrijf, heeft hij veel ervaring opgedaan door middel van diverse banen met betrekking tot business control. Zo heeft hij bij bedrijven gewerkt als Pro Rail, DPD Nederland, VGZ en meer.

Hij startte in 2006 met het bedrijf Interim Control. Maar ook dit was nog niet voldoende voor de actieve ondernemer. In het jaar 2011 startte hij het bedrijf Legal Control. In dit bedrijf richt hij zich op rechtsbijstand en belastingrecht. De heer Niederer geeft business advies, zowel financieel als juridisch en heeft voornamelijk klanten die actief zijn in de vastgoedsector en het belastingrecht.

Privéleven van de ondernemer

Joost Niederer is een zeer intelligente zakenman. Maar zijn toekomstplannen omvatten niet alleen de business wereld. Hij zou graag vervroegd met pensioen gaan. Hierbij is hij van plan om rond te kunnen komen van de inkomsten van zijn beleggingen. Hij maakt graag verre reizen naar landen als Thailand en Japan. Dit is hij dan ook zeker van plan te gaan doen wanneer hij stopt met werken.