Christiana Haude | Tandartspraktijk Bergschenhoek

Tandartspraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude

Tandartspraktijk Bergschenhoek is opgericht door Christiana Haude op 1 april 2013. Zoals de naam al doet vermoeden is de praktijk gevestigd in de plaats Bergschenhoek te Zuid-Holland, gelegen net boven Rotterdam. Het vestigingsadres van de parktijk is ‘Oosteindseweg 1, 2661 EA in Bergschenhoek’. De locatie is redelijk gemakkelijk te vinden, aangezien het vlak bij het Annie MG Schmidt Park is gevestigd.

Over Christiana Haude

Tandartsenpraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude is een begrip in Bergschenhoek en in de nabije omgeving. Er zijn veel behandelingen tot de beschikking binnen praktijk, waardoor in principe iedereen terecht kan voor de benodigde behandeling. Bij de praktijk en Christiana Haude  staat klanttevredenheid voorop: iedereen moet met stralende en gezonde tanden de praktijk weer verlaten. De patiënt staat centraal binnen de praktijk en voor Haude en haar team is een patiënt niet zomaar een patiënt. Zij houden rekening met de wensen en behoeften, even als eventuele angsten voor de tandarts. Hierdoor trachten zij het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Individuele zorg is waar het om draait bij deze praktijk en patiënten hoeven niks anders dan een geweldige dienstverlening te verwachten.

Sommige patiënten beschouwen een tandartsenbezoek als spannend en minder prettig. Om alle patiënten een prettig bezoek te laten ervaren én die goede dienstverlening te bieden heeft Christiana Haude er veel aandacht aan besteedt om het bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk te maken. Mede daarom is mogelijk om ieder gewenst tijdstip een afspraak in te plannen. Zo kan het bezoek perfect ingepland worden rondom de werkdag van de patiënt.

Verschillende specialisaties

Christiana Haude en haar team zijn in het bezit van verschillende certificaten voor de meest uiteenlopende behandelingen. Hierdoor kan Tandartsenpraktijk Bergschenhoek u voorzien bij veel verschillende soorten behandelingen. Een regulier bezoek is altijd mogelijk bij de praktijk, maar ook voor de meer specialistische behandelingen, zoals een wortelkanaalbehandeling of een chirurgische ingreep, kunt u bij Christiana Haude terecht.